HomeDank aan

Sint-Jozef & Sint-Janneke

kerstmarkt

 

2017 - Sintverhaal - affiche

 

Onze eerste mondiale namiddag voor dit jaar stond in het teken van een uitgewerkte doorschuifnamiddag rond het thema ‘China’. Bij elk spel kregen de leerlingen een woordje uitleg & kwamen ze meer te weten over dit boeiend Aziatisch land.

IMG 5589

 

Tomorrowschool, het begint stilaan een traditie te worden op Sint-Jozef.

Ook dit jaar koos elke graad een land dat ze dit jaar willen voorstellen aan de hele school. De nadruk zal dit jaar liggen op het sportieve gebeuren in dat land. Hiermee willen we naast de bewegingstussendoortjes  nog een extra ZONTIJD-inspanning doen.

Net zoals voorgaande jaren trapten we Tomorrowschool op gang met een sportieve namiddag georganiseerd door het zesde leerjaar. Afsluiten deden we in het bijzijn van heel wat ouders met onze schooldans voor dit jaar.

 DSC5810

 

Het schooljaar werd op 1 september meteen goed ingezet met hoog bezoek. Niemand minder dan Herman Verbruggen kwam onze school namens De Watergroep bedanken omdat we zoveel belang hechten aan z'n favoriete drankje. Geen chocomelk, maar kraantjeswater. Elk kind kreeg een drinkbus die mocht opgevuld worden aan de waterbar. Enkele sfeerfoto's kan u bekijken door op de foto hieronder te klikken.

 

IMG 4805

 

Pagina 1 van 21