HomeNieuws

Workshop duurzaam broodbeleg

Op zaterdag 21 oktober, vanaf 10 uur, gaat een workshop duurzaam broodbeleg door in basisschool Sint-Jozef, Abdijstraat 33 te Eeklo.
 
Terwijl ouders de workshop volgen, krijgen de kinderen een workshop rond chocolade door Djapo aangeboden.
 
Nadien wordt de klaargemaakte maaltijd door allen samen genuttigd.
 
Inschrijven is noodzakelijk.
Wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt.
 
Inschrijven kan tot en met dinsdag 17 oktober via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

image001
 

Tomorrowschool

Tomorrowschool, het begint stilaan een traditie te worden op Sint-Jozef.

Ook dit jaar koos elke graad een land dat ze dit jaar willen voorstellen aan de hele school. De nadruk zal dit jaar liggen op het sportieve gebeuren in dat land. Hiermee willen we naast de bewegingstussendoortjes  nog een extra ZONTIJD-inspanning doen.

Net zoals voorgaande jaren trapten we Tomorrowschool op gang met een sportieve namiddag georganiseerd door het zesde leerjaar. Afsluiten deden we in het bijzijn van heel wat ouders met onze schooldans voor dit jaar.

 DSC5810

 

Drink kraantjeswater

Het schooljaar werd op 1 september meteen goed ingezet met hoog bezoek. Niemand minder dan Herman Verbruggen kwam onze school namens De Watergroep bedanken omdat we zoveel belang hechten aan z'n favoriete drankje. Geen chocomelk, maar kraantjeswater. Elk kind kreeg een drinkbus die mocht opgevuld worden aan de waterbar. Enkele sfeerfoto's kan u bekijken door op de foto hieronder te klikken.

 

IMG 4805