HomeNieuwsSchoolnieuws

Kerstmarkt op Sint-Jozef

kerstmarkt

 

Sinterklaas Ahoi!

2017 - Sintverhaal - affiche

 

Mondiale namiddag China

Onze eerste mondiale namiddag voor dit jaar stond in het teken van een uitgewerkte doorschuifnamiddag rond het thema ‘China’. Bij elk spel kregen de leerlingen een woordje uitleg & kwamen ze meer te weten over dit boeiend Aziatisch land.

IMG 5589

 

Tomorrowschool

Tomorrowschool, het begint stilaan een traditie te worden op Sint-Jozef.

Ook dit jaar koos elke graad een land dat ze dit jaar willen voorstellen aan de hele school. De nadruk zal dit jaar liggen op het sportieve gebeuren in dat land. Hiermee willen we naast de bewegingstussendoortjes  nog een extra ZONTIJD-inspanning doen.

Net zoals voorgaande jaren trapten we Tomorrowschool op gang met een sportieve namiddag georganiseerd door het zesde leerjaar. Afsluiten deden we in het bijzijn van heel wat ouders met onze schooldans voor dit jaar.

 DSC5810

 

Drink kraantjeswater

Het schooljaar werd op 1 september meteen goed ingezet met hoog bezoek. Niemand minder dan Herman Verbruggen kwam onze school namens De Watergroep bedanken omdat we zoveel belang hechten aan z'n favoriete drankje. Geen chocomelk, maar kraantjeswater. Elk kind kreeg een drinkbus die mocht opgevuld worden aan de waterbar. Enkele sfeerfoto's kan u bekijken door op de foto hieronder te klikken.

 

IMG 4805

 

Afscheid juf Viviane

Bij het afsluiten van schooljaar 2016-2017 nemen we afscheid van juf Viviane. De kleuters en juffen van Sint-Janneke bezorgden haar alvast een afscheidsdag om nooit te vergeten. Met onderstaande sfeerfoto's en het filmpje dat de kleuters en de juffen maakten willen we niet enkel juf Viviane een fantastisch pensioen toewensen maar jullie allemaal ook een fantastische zomervakantie wensen.

 

20170629 165334

 

20170630 072716

 

20170630 072757

 

 

 

 

 

Pagina 1 van 21