Home

Voor 't eerst naar school

 

 

In bovenstaand filmpje ziet u het dagverloop van onze jongste peuters. De eerste stappen in de schoolloopbaan van uw kind zijn zeer belangrijk. U kan op verschillende KENNISMAKINGSMOMENTEN een vrijblijvend kijkje komen nemen in onze peuterklassen. De juffen geven graag antwoord op al uw vragen.

 

Dierenmarkt op Sint-Janneke

HOERA VOOR DE DIEREN GROOT EN KLEIN,

MIJN HOND EN MIJN POESJE EN MIJN LIEF KONIJN!

HOERA MET MIJN LINT, HOERA MET MIJN VLAG.

WIJ VIEREN DIERENDAG !

 

DANKJEWEL !!!

 

dierendag2016

 

Tomorrowschool 2.0

Met een vlaggenparade en een spelnamiddag met sport en spel georganiseerd door onze zesdeklassers trapten we Tomorrowschool 2.0 op gang. Ook dit jaar zal elke graad in de loop van het jaar een land voorstellen aan de hele school. We kijken alvast uit naar het vervolg.

IMG 5366

 

Strapdag

STAPPEN met onze fluojas aan + TRAPPEN op de speelplaats met onze eigen fiets = STRAPPEN  vonden we superfijn !

 

strapdag2016

 

Het schooljaar door een roze bril...

Tijdens de startviering zetten de leerjaren van de eerste graad allemaal een bril op om het schooljaar goed in te zetten. Met een roze bril hopen we met een positieve kijk het schooljaar te kunnen aanvatten. Zo maken we er samen een mooi schooljaar van.

 

 
 

Mobiliteit

De verkeersveiligheid in de buurt van onze school vinden wij zeer belangrijk.Wij vragen daarom jullie medewerking bij het naleven van onderstaande afspraken:

 

-       Aan de kant van de school is in de Abdijstraat een parkeerverbod. Het is aan te raden ook aan de overkant NIET te parkeren zodat de hele zone vóór de school autovrij is.

-       Kinderen die naar de Abdijstraat, wijk Schipdonkstraat of in de Blakstraat richting AZ Alma moeten, nemen de GROENE rang (kant van de kerk) en worden daar op het zebrapad overgestoken indien nodig. Parkeren kan op de parking aan de kerk/parochiaal centrum.

-       Kinderen die in de Blakstraat richting centrum moeten, nemen de BRUINE rang en worden op het zebrapad aan de bushalte BLAKSTRAAT overgestoken indien nodig. Parkeren kan in de Blakstraat.

-       Kinderen van de lagere school steken NOOIT over op het zebrapad voor de hoofdingang van de school. Hier steken we niet over met gemachtigde opzichters.

-       Ouders wachten op het gras of buiten het schoolterrein om de vlotte doorgang van de rangen te garanderen.

--> Aan de groene schoolpoort: graag wachten op parking parochiaal centrum of verder.

--> Aan de bruine schoolpoort: graag wachten op het brede voetpad aan de bushalte in de Blakstraat.

 

Schermafbeelding 2016-09-12 om 15.04.17

 

school2-kleur

Menu nieuws