Home

Afscheid juf Viviane

Bij het afsluiten van schooljaar 2016-2017 nemen we afscheid van juf Viviane. De kleuters en juffen van Sint-Janneke bezorgden haar alvast een afscheidsdag om nooit te vergeten. Met onderstaande sfeerfoto's en het filmpje dat de kleuters en de juffen maakten willen we niet enkel juf Viviane een fantastisch pensioen toewensen maar jullie allemaal ook een fantastische zomervakantie wensen.

 

20170629 165334

 

20170630 072716

 

20170630 072757

 

 

 

 

 

Alles op wielen

Alles liep vandaag ook letterlijk op wieltjes op school. De leerlingenraad organiseerde een alles-op-wielen-activiteit waarbij de kinderen zich in deze drukke maand juni eens helemaal konden uitleven.

 

wielendag

 

Lente in het speelbos

Nu de lente eindelijk de warmere temperaturen lijkt mee te brengen is het voor de kinderen op de speelplaats genieten. Steps en fietsen, speelkoffers, sportvelden maar ook ons speelbos worden ten volle benut. Het derde leerjaar maakte er met natuurlijk materiaal een zeer mooi kamp.

speelbos

 

Taalinitiatie

Het begint stilaan een traditie te worden. Nadat het idee ontstond tijdens het Comeniusproject krijgen we jaarlijks studenten uit het 6e middelbaar College Onze-Lieve-Vrouw-ten-Doorn over de vloer. Een hele voormiddag leren ze onze kinderen kennis maken met het Engels en het Duits. Ook dit jaar konden we weer genieten van deze fantastische taalinitiatie. Klik op de foto hieronder om enkele sfeerbeelden te bekijken.

taalinitiatie2017

 

Sammy-Petdans

Het hele schooljaar al zorgen onze sportjuffen voor een tweewekelijks bewegingsmomentje om de dag mee te starten. Dankzij SVS Stichting Vlaamse Schoolsport konden we in dit bewegingsmomentje de Sammy Pet-dans aanleren. Genieten jullie mee?

 
 

Foto's Run 4 School - sponsorloop

Tijdens onze Run4School zetten alle kinderen van Sint-Jozef hun beste beentje voor. De leerlingen van de bovenbouw probeerden in 30 minuten zoveel mogelijk rondjes te lopen. De leerlingen van de onderbouw deden hetzelfde in 15 minuten terwijl de kleutertjes 10 minuten liepen. Enkele sfeerbeelden kan u bekijken na door te klikken op onderstaande afbeelding.

 DSC0511

 

Pagina 1 van 4

school2-kleur

Menu nieuws