Home

Fietsexamen zesde leerjaar

Vandaag legde het zesde leerjaar het fietsexamen af. Politiezone Meetjesland had 12 agenten opgetrommeld die een heel gevarieerde voormiddag in het thema 'veilig verkeer' organiseerden. Tijdens deze boeiende voormiddag kregen we uitleg over gevaren in het verkeer, testten we onze fietsvaardigheid op een afgesloten parcours en gingen we onder begeleiding van een agent ook het echte verkeer in. De beoordeling van dit examen mogen we volgende week verwachten maar in het algemeen kreeg onze klas een zeer dikke pluim van de politie.

IMG 9864

 

Vragenlijst

Hoe tevreden bent u, als ouder, van onze school?

Bedankt om met ons samen te werken. Met deze vragenlijst peilen we graag naar uw mening over onze school en hopen we a.d.h.v. de resultaten, onze kwaliteit te verhogen. U kan de vragenlijst, indien gewenst, anoniem invullen maar ervaring leert dat vragenlijsten meer waarheidsgetrouw zijn als ook een naam wordt ingevuld. Aan u de keuze!
Een tip: neem een kladblaadjes bij de hand, op het einde van de 20 minutendurende bevraging is er plaats om extra info, tips, suggesties,...te noteren. Een kladblaadje helpt u deze extra's te noteren tussendoor.
Alvast zeer bedankt voor uw medewerking en tijd. We appreciëren uw feedback en hopen zo onze werking te verbeteren!

Start-de-vragenlijst

 

Optreden Dandélion

Na het geslaagde debuut vorig jaar had ons schoolkoor Dandélion weer een mooi repertoire voorbereid voor hun optreden.

Juf Ilse maakte een mooie fotoreportage. Klik op onderstaande foto's om deze te bekijken.

 

Met dank aan het schoolkoor en de begeleidende juffen voor het vele werk en het fantastische optreden.

 

optreden koor st-jozef 16-04-22 124 

 

Taalinitiatie COLTD

Vrijdag 15 april heerste er een gezellige drukte in Sint-Jozef. De geluiden uit de klassen verschilden echter van een normale schooldag. Wie goed luisterde kon al snel uit alle klassen Engelstalige en Duitstalige klanken horen.

De studenten van het zesde secretariaat-talen van College Onze Lieve Vrouw Ten Doorn hadden immers voor alle klassen een leuke voormiddag voorbereid. Met leuke spelletjes, activiteiten en liedjes leerden ze onze leerlingen hun eerste woordjes Engels en Duits. Een fantastische en leerrijke voormiddag! 

 
 

IMG 9615

 

Pagina 1 van 5

school2-kleur

Menu nieuws