Home

Fluovoorleesweek

Een drukte van jewelste deze week op onze school. In deze donkere dagen promootten we de fluojas met diverse acties. Wie onze school passeerde heeft er vast en zeker iets van gemerkt.

Daarnaast was er ook de voorleesweek. Op woensdag ging elke leerkracht voorlezen in een andere klas. De leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar zorgden in de middagpauze voor prachtige voorleesverhalen voor de andere kinderen. Volgende week breien we daar nog een vervolg aan met nog een leuke voorleesactiviteit.

Voorleesweek

Fluoweek

 

Grootouderfeest Sint-Janneke

De afgelopen week stonden op onze school de grootouders centraal. De kleuters en leerlingen van de eerste graad zetten hun beste beentje voor om de oma's en opa's te tonen wat ze allemaal kunnen. De kleuters van Sint-Janneke maakten zelfs een filmpje.

 

 

Kidsgids Kerst 2015

Beste ouder,

 Om het vrijetijdsaanbod voor kinderen in de stad Eeklo overzichtelijk te houden, kiest het stadsbestuur ervoor om voor elke schoolvakantie een Kidsgids te laten verschijnen. In de Kidsgids vind je een overzicht van alle activiteiten van de jeugddienst, sportdienst, cultuurdienst, bibliotheek, kunstacademie, buitenschoolse kinderopvang en wijkcentrum De Kring tijdens de Kerstvakantie 2015. Zo krijgt u steeds een mooi overzicht welke leuke activiteiten uw kinderen in de kerstvakantie kunnen doen.

De nieuwe kidsgids Kerst 2015 is klaar en kan vanaf nu gedownload worden via:

 kidsgids kerst2015

Inschrijven voor de kinderopvang en verschillende activiteiten voor uw kinderen starten vanaf maandag 23 november 2015. Opgelet, de plaatsen voor veel activiteiten zijn beperkt! Voor meer informatie en inschrijvingen kan u bij de desbetreffende stadsdienst terecht. 

 

Dag van de jeugdbeweging

Op vrijdag 23 oktober was het dag van de jeugdbeweging. We zagen niet enkel heel wat van onze leerlingen in uniform op school verschijnen. De leerlingenraad had tijdens de middagpauze ook een heleboel jeugdbewegingsspelletjes voorzien voor alle leerlingen.

 

Boswandeling tweede leerjaar

Foto bos

 

Werelddierenmarkt Sint-Janneke

werelddierenmarkt Sint-Janneke

 

Pagina 1 van 2

school2-kleur

Menu nieuws